Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απομακρυσμένη διαχείριση του στόλου οχημάτων της εταιρείας σας. Προϋπόθεση για την υπηρεσία είναι να υπάρχει ή να εγκατασταθεί σύστημα GPS σε όλα τα οχήματα του στόλου σας.

Με τα ποιο σύγχρονα προγράμματα και αξιοποιώντας την τεχνολογία στο έπακρο, η εταιρεία μας μπορεί να παρακολουθεί απομακρυσμένα και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη τα οχήματα του στόλου του. Μπορούν να καταγράφονται διάφορα δεδομένα (ταχύτητα, θέση, στοιχεία οχήματος (π.χ. ενδείξεις βλαβών, προειδοποιήσεις κ.α.) ή επιπρόσθετου εξοπλισμού (π.χ. θερμοκρασίες ψυγείων) και στην συνέχεια σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη να επεξεργάζονται και να πραγματοποιούνται οι απαραίτητες ενέργειες και ενημερώσεις. Επίσης, με εγκαταστημένα συστήματα απομακρυσμένης παρακολούθησης μέσω καμερών, μπορούν να ελέγχονται τα οχήματα για τυχόν δολιοφθορές, προστασίας εμπορευμάτων κ.α.

Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας είναι η απομακρυσμένη καταγραφή και η επεξεργασία των προβλημάτων του στόλου και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων των πελατών και των αρχών σε περίπτωση που διαπιστωθεί μία παράνομη πράξη.

Protection

210 5777000

CALL US

Protection

210 5777000

CALL US

είμαστε δίπλα σας 24/7

είμαστε δίπλα σας 24/7