Τηλ. Επικοινωνίας

GRGENESIS Α.Ε


Η εταιρεία GRGENESIS Α.Ε. έχει αντικείμενο με κύριες δραστηριότητες την απομακρυσμένη επιτήρηση φυλασσόμενων σημείων μέσω κέντρου λήψης σημάτων εικόνας και ήχου, την παροχή υπηρεσιών φύλαξης, την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, τους καθαρισμούς, τη διαχείριση εγκαταστάσεων και τη διάθεση προσωπικού αλλά και την παροχή υπηρεσιών πρόληψης πυρκαγιών στους χώρους των πελατών.

Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με το δυνατότερο χαμηλό κόστος, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα που να ανταποκρίνονται τόσο στις προσδοκίες μας όσο και στις απαιτήσεις των πελατών μας. Το όραμα μας είναι να ηγηθούμε στο χώρο του facility και των υπηρεσιών.

Κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών φύλαξης οικιών, γραφείων, καταστημάτων, εργοστασίων, εκθεσιακών χώρων, κρίσιμων εγκαταστάσεων υψηλών απαιτήσεων και υποδομών. Η εγκεκριμένη ένδυσή των φυλάκων αποτελείται από γκρι παντελόνι, γκρι πουκάμισο, γραβάτα χρώματος μαύρου και μαύρο μπουφάν.

Επιπρόσθετα, κατάλληλα εκπαιδευμένοι υπάλληλοί μας αναλαμβάνουν την συνοδεία επίσημων προσώπων ειδικών θέσεων όπως (πολιτικοί, μέλη οικογενειών τους, στελέχη επιχειρήσεων, επίσημοι επισκέπτες κ.τ.λ.). Για τις συνοδείες παρέχονται και οχήματα της από εταιρείας μας.

Η GRGENESIS A.E. αναλαμβάνει αερομεταφορά προσώπων, μεταφορές χρημάτων και αξιών με το ιδιόκτητο ελικόπτερό. Το ελικόπτερο της εταιρείας μας με Ελληνικό νηολόγιο SX- HNL τύπου ROBINSON R44 CLIPPER II, είναι στην διάθεση των πελατών μας για την επιτήρηση στόχων και συνοδείας.